Rödbetscarpaccio med kapris & getost

Publicerad: 25/08 10:23

rodbet1

Förrätt för fyra

5 rödbetor
1 msk socker
2 msk kapris
100 g getost
En kruka rucola
En skvätt olivolja
Flingsalt, peppar

1. Tvätta rödbetorna, skiva dem tunt, exempelvis med en osthyvel. Lägg dem i en kastrull och häll i vatten så det täcker rödbetorna, tillsätt socker och lite salt och låt koka i ungefär 10 minuter.
2. Placera ut de tunna skivorna på ett större serveringsfat eller skilda tallrikar. Ringla över lite olivolja, placera rucola ovanpå och smula över getosten. Avsluta med att smula över flingsalt, peppra och hälla över kapris.

rodbet2

Spontana smaker

RSSSpontana smaker

Vardagsmat & hemmafest – lättlagat & färgstarkt

  • augusti 2011
    m ti o to f l s
    « Jul   Sep »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Etiketter

  • Kategorier