http://3.bp.blogspot.com/-ufXtfImDNV0/TefLuuuzY-I/AAAAAAAADpA/NM2gTWevJNA/s1600/3.jpg

Dekorera potatissalladen med skivade rädisor, klippta örter, tunt skivad rödlök eller frön.

Potatissallad för 10 personer

1 kg potatis
2 äpplen, gärna syrliga
1/2 fänkål
2 salladslökar
1 gräddfil
2 msk majonnäs
2 tsk dijonsenap
1/2 kruka dill
1/2 kruka salvia
Salt och peppar
Rädisor för att dekorera

  1. Tärna potatisen och koka tills de är mjuka, låt svalna.
  2. Hacka fänkål och salladslök och tärna äpplen. Klipp dillen och salvian.
  3. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  4. Dekorera med tunt skivade rädisor.

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Karin: 23/06 12:52

    Det skall du absolut göra. Skön midsommar!


RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.