Delikatessernas Finland

Publicerad: 25/08 09:47

Delikatessernas Finland - Helsingfors 26.-27.8.2011

I egenskap av Marthaförbundets informatör kommer jag att befinna mig på evenemanget Delikatessernas Finland på Järnvägstorget i Helsingfors i morgon och på lördagen. Men där skulle jag nog också befinna mig även om det inte vore i jobbsyfte. Utbudet är nämligen ytterst frestande, med smakupplevelser från hela Finland och delikatesser som kan ätas på plats eller köpas hem. Dessutom är inträdet gratis. Läste bland annat att Herrgårdsglass som jag tidigare tipsade om är på väg.

Och så skall ni matintresserade förstås komma och hälsa på Marthaförbundet och plocka upp våra gratis och oerhört fina broschyrer om bland annat svamp och vilda grönsaker.

I samband med Delikatessernas Finland pågår också Syystober, som samlar 40 ölsorter från mindre ölbryggerier vid samma bardisk. Om ni har tur kan ni säkerligen skymta denna bloggs receptmakare (Magnus) vid den bardisken.