Idag plockade jag fram hederlig hushållschoklad, kanelstänger och en iskubsform. Det var dags för lite julpyssel. Väldigt snabbt avklarat sådant.

Jag lät chokladen smälta i vattenbad direkt i iskubsformen. Sedan tryckte jag ner kanelstänger i chokladen och så fick det hela stå och stelna i någon timme. Det finns även former som är avsedda för praliner, men det gick lika bra med denna form.

Så här ser chokladpinnarna ut när de är färdiga. Nu är det bara att koka upp mjölk och röra ner en av dessa så känns morgonmörkret lite lättare att hantera.

Tipset hittade jag i julkokboken jag ständigt återkommer till: Monikas jul.

2 kommentarer

  1. Kommentar #1 - Heidi: 09/12 07:38

    hej. älskar din blogg. bara så att du vet :D


  2. Kommentar #2 - karin: 09/12 21:29

    Tack för dom fina orden Heidi!


RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.