Burgare med coleslaw

Publicerad: 17/07 10:47

Vi gör burgare ganska ofta eftersom det går väldigt snabbt och alltid är gott. Dessutom är det lätt att variera innehåll i burgaren från gång till gång.

Denna gång blev det sedvanliga maletköttbiffar med fetaost, avokado, tomat, saltgurka och sallad.

Till burgaren är det gott med coleslaw. Så här gör du den.

För 4-6 personer
1 stor morot
1/2 kålhuvud
1/2 dl majonnäs
1 tsk dijonsenap
2 msk vitvinsvinäger
Salt & vitpeppar
1/2 gul lök

Riv moroten och kålen, hacka löken. Rör ihop med salt, peppar och ättika. Låt stå en stund (exempelvis under tiden du grillar burgare). Rör ihop med majonnäsen och dijonsenapen och krydda med salt och vitpeppar.

Spontana smaker

RSSSpontana smaker

Vardagsmat & hemmafest – lättlagat & färgstarkt

  • juli 2010
    m ti o to f l s
    « Jun   Aug »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • Etiketter

  • Kategorier