Mors rabarbersaft

Publicerad: 31/05 10:00

1 kg rabarber
2-3 citroner
1/2 kg socker
Kanelstång
Några nejlikor
Vatten

Hacka rabarber och skiva citron. Varva rabarberbitar, citronskivor och socker i en rymlig skål. Tillsätt kryddorna. Häll kokande vatten över så att det täcker allt. Låt dra tills nästa dag, sila och häll på flaskor. Brukar bli totalt knappt två liter blandsaft. Ställ saften kallt.

Mors och svärmors blogg kan ni läsa här. Hon har en leksaksbutik, en tax och ett torp i Karis.

2 kommentarer

  1. Kommentar #1 - Tara: 02/06 21:41

    Nu har jag äntligen köpt er kokbok och den är jättefin, det finns så mycket gott jag genast vill testa!=)


  2. Kommentar #2 - Karin: 07/06 16:22

    Vad roligt att höra! Och flera kokböcker skall det absolut bli, var så roligt att göra den första och hela processen kring att ge ut den var spännande och lärorik


RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.