Panerade rotfrukter

Publicerad: 18/09 12:19
photo
photo

För 4

4 rödbetor
2 morötter
100 g getost
Salladsblad (gärna fler olika)
1 ägg
1 dl fullkornsmjöl
salt
peppar
honung

1. Skär grönsakerna i 1 cm skivor och koka separat mjuka i lättsaltat vatten med en msk honung.

2.Vispa upp ägget i en liten skål och placera mjölet i en annan skål tillsammans med salt och peppar.

3. Doppa grönsakerna först i ägget och sedan i mjölet, Stek dem på medelvärme med en klick smör tills de har fått en krispig yta.

4. Riv salladen och skiva upp getosten. Placera allting på ett fat och ringla över lite olivolja.

Spontana smaker

RSSSpontana smaker

Vardagsmat & hemmafest – lättlagat & färgstarkt

  • september 2011
    m ti o to f l s
    « Aug   Okt »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • Etiketter

  • Kategorier