Lördagens festbuffé

Publicerad: 06/09 22:33

-IMG_7282

I lördags var det dags att tillreda en festbuffé.

-IMG_7286

Vi köpte ekologiskt odlade grönsaker av Matsen.

photo

Pumpa, gurka, zucchini, rödbetor, persilja och bönor från Tenala.

-IMG_7305

Astrid och Magnus skötte matfixandet.

-IMG_7312

Gertruds bröllopslimpa fanns på buffébordet – en oerhört god limpa min farmor brukar baka.

-IMG_7387

På buffébordet dukade vi upp med en massa höstiga godsaker, bland annat en bönsallad.

-IMG_7399

Och ungsrostade rotsaker.

-IMG_7352

Extra goda var de marinerade zucchini- och auberginestrimlorna. Recept på kommande.

-IMG_7339

Min uppgift var att hålla det rent i köket och duka fint.

-IMG_7394 -IMG_7409

Vi var också bjudna på festen, så klädde upp oss fint och gjorde några sista finjusteringar på buffébordet.

-IMG_7386 -IMG_7415

Magnus plockade fram det sista och efteråt var alla väldigt nöjda med middagen.

-IMG_7424

Medan vi sedermera festade till det lite slavade Astrid i köket – en bra arbetsfördelning!