Ta till vara!

Publicerad: 05/10 10:38

Just nu är det bråda tider i familjen Lindroos-Lindström. Tidningar och böcker som skall i tryck, deadlines som skall hållas. Påpassligt nog har vi en ny ekologisk och tidsbesparande besatthet, som går ut på att undvika att småhandla i Alepan varje dag, se möjligheterna i ingredienserna som finns i skåpen och slänga bort så lite matvaror som möjligt . Bruna bananer och mjuka äpplen trycks in i muffins, ensamma rotfrukter i kylskåpet blir en mustig soppa och potatisen förvandlas till kryddstark pyttipanna.

2 Comments

  1. Kommentar #1 - Tara: 05/10 22:25

    Wow, hur får du dina muffinsar att bli så där glansiga? Eller ja, hur får du dem så jämna? Mina får alltid en liten buckla på toppen:D


  2. Kommentar #2 - Karin: 06/10 10:50

    Vet inte själv varför de blev så här, men antar att det beror på att jag använde något slags brunt superekosocker som jag hittade i en burk i skafferiet. Annars brukar nog också mina se väldigt ojämna ut!


RSS feed for comments on this post.