Pasta med ostsås och grönsaker

Publicerad: 17/11 10:15

Pasta för fyra

2 dl grädde
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
100 g chévreost
En halv citron
En morot
En halv mindre zucchini

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Finhacka löken och vitlöken. Fräs en kort stund i olivolja. Tillsätt grädden. Koka upp. Smula i osten (det kan vara annan ost än chévreost). Pressa i citronsaft och rör om, låt puttra en stund och smaka av med salt och peppar. Hyvla tunna skivor av en morot och en halv liten zucchini. Fräs dem i olivolja i cirka 5 minuter, salta och peppra.  Servera pastan med såsen och toppa av med morot och zucchini.

2 Comments

  1. Kommentar #1 - Anneli Hallgren: 17/11 10:46

    Börjar förstå’ varför finländare är så feta.två dl grädde och sen ännu en massa ost-ingen dålig kaloribomb..suck!!


  2. Kommentar #2 - Karin: 17/11 11:59

    Nej, inte något som man äter varje dag precis!


RSS feed for comments on this post.