Förpackningar då och nu

Publicerad: 21/10 10:03

Jag är en sådan där som bryr mig om hur det ser ut i skafferiet. Här lite fina förpackningar från förr.

Det finns snygga förpackningarna även nuförtiden, bara man håller ögonen uppe.

Ta nu exempelvis Euroshopper som ett exempel, deras nya stilrena grafiska profil som dök upp i somras är otroligt tilltalande och tar ett steg bort från dåliga blixtfotografier tagna på sunkiga maträtter med persiljekvist. När Magnus och jag hittade en burk euroshoppers champinjoner blev vi helt till oss, och gick genom hela affären på jakt efter mera av Euroshoppers förpackningskonst.

2 Comments

  1. Kommentar #1 - De kallar mig Skrållan: 21/10 16:20

    Det är det enda jag samlar på: snygga matförpackningar. När jag är utomlands köper jag mina souvenirer i matbutikerna. Senast i Frankrike betalade jag 15 euro för ett paket kex för de kom i en ganska stor plåtburk med gul regnrockstryck över hela. Tyvärr har jag ingen möjlighet att ha dem på display hemma just nu, så jag gömmer och ser fram emot när jag kan ha samtliga framme!


  2. Kommentar #2 - karin: 21/10 19:12

    Själv souvenirhandlar jag alltid pastillaskar och häften. Mataffärerna är för övrigt de bästa souvenirbutikerna.


RSS feed for comments on this post.