Pluras kök

Publicerad: 18/04 21:25
Pluras kök

En gång i veckan ser vi på Pluras kök på Tv3 play. Det är Plura, mannen ovan, och ett gäng mer eller mindre kända svenskar som hänger runt i ett kök och hackar lite lök här, drar en shot där och slänger in en rabarberpaj i ugnen innan de slår sig ner runt ett maffigt matbord i trä för att avnjuta en avslappnad middag tillsammans.

Men det är inte bara därför Magnus och jag gillar detta program så mycket. Plura är egentligen en föraning om hurdan Magnus kommer att vara som 50+: står i köket och bultar på en bit ekologiskt kött, skäggig och tunnhårig, faller in i en serenad och halsar lite öl innan han muttrande undersöker ett knippe rädisor.

Eller egentligen är Magnus precis sådär redan nu.

Pluras kokbok (2009) är för övrigt en favorit, speciellt vad gäller fiskrätter.

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Annie: 21/04 16:55

    Inte för att jag känner Magnus men ser det tydligt framför mig! Älskar Plura, framför allt när han håller hov i sitt kök. Du kan skatta dig lycklig som funnit en sådan fin karl, Karin! ;)


RSS feed for comments on this post.