Lördagens festbuffé
Publicerad: 06/09 22:33I lördags var det dags att tillreda en festbuffé.
Vi köpte ekologiskt odlade grönsaker av Matsen.
Pumpa, gurka, zucchini, rödbetor, persilja och bönor från Tenala.
Astrid och Magnus skötte matfixandet.
Gertruds bröllopslimpa fanns på buffébordet – en oerhört god limpa min farmor brukar baka.
På buffébordet dukade vi upp med en massa höstiga godsaker, bland annat en bönsallad.
Och ungsrostade rotsaker.
Extra goda var de marinerade zucchini- och auberginestrimlorna. Recept på kommande.
Min uppgift var att hålla det rent i köket och duka fint.
Vi var också bjudna på festen, så klädde upp oss fint och gjorde några sista finjusteringar på buffébordet.
Magnus plockade fram det sista och efteråt var alla väldigt nöjda med middagen.
Medan vi sedermera festade till det lite slavade Astrid i köket – en bra arbetsfördelning!