Vår sommarmat

Publicerad: 07/06 11:32

Det är i allra högsta grad sommar där ute. Fyllda mailboxar, fakturor, deadlines, möten och tider att passa känns allt mer inaktuellt, och picknickar, grillmiddagar och sommarkalas allt mera lockande. Här har vi samlat länkar till våra favoritrecept från förra sommaren!

http://1.bp.blogspot.com/_oIGC8zXavWk/TEMuowT4geI/AAAAAAAACnQ/2zEjBx9TNd0/s1600/picknick2.jpg

Blåbärsglass / Grillade picknickmackor

Lättlagad sommarefterrätt med bär / Sandkaka med mascarpone och färska bär

2 Comments

  1. Kommentar #1 - Nanna: 08/06 07:58

    Hej! Ville bara säga att jag tycker om er blogg hemskt mycket. Skriv snälla mer och oftare! :)


  2. Kommentar #2 - Ingalill: 15/06 00:47

    Hej! Tack för era fina recept, det är just vad jag längtar efter för tillfället, bra sommarmat, enkelt, fräsch och gott. Jag lagade för övrigt sommersalladen med pestodressing på söndagen och den var jättegod! En mycket inspirerande blogg har ni! :)


RSS feed for comments on this post.