Ugnskorv med tomat & palsternacka

Publicerad: 23/01 17:48

Anpassa mängden ingredienser enligt hur många ni är runt middagsbordet

Ugnskorv
Tomat
Palsternacka
Parmesan (eller annan ost)
Persilja
Dijonsenap
Vitlök

Lägg ugnen på 200 grader. Skiva palsternackan och vitlöken riktigt tunt, skiva tomaten. Gör snitt i korven. Ringla senap över korven. Tryck in vitlök, palsternacka och tomat i hacken i korven. Strö över riven ost.  Låt steka i ugnen i cirka 20 minuter. Ät med mos.

2 Comments

  1. Kommentar #1 - Carita: 23/01 22:06

    Välkommet med lite nya idéer kring gamla beprövade recept. Persilja, fransk senap, vitlök, tomat… tänk att man inte räknat ut det där själv att det inte alltid behöver vara äppel och lök till. På den här sidan ska jag dyka in lite oftare!


  2. Kommentar #2 - Karin: 24/01 12:54

    Du är hjärtligt välkommen!


RSS feed for comments on this post.