Lätt brödbakning?

Publicerad: 09/01 14:40

Magnus är mycket sugen på att börja baka bröd och är ute efter lätta recept. Kanske ni sitter och pantar på recept som inte är så avancerade för en nybörjare?

2 Comments

  1. Kommentar #1 - Ylva: 13/01 22:38

    Jag är också en nybörjare på det där med brödbakning. Men hurtbullar som har cirkulerat i olika bloggar har jag testat och tycker är toppen! Särskilt för mig som är frö- och nötallergiker är det kul att äta bröd med något i, hm, hårt(?), jag brukar ha i mandel och frukter. I liknande sådana köpebröd proppar dom för det mesta i sesam- och/eller linfrön. Jag följde i princip det här receptet: http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=15788

    Vridna baguetter från Anna Bergenström är annars en enkel favvo. Lite torrt kanske, men gott!


  2. Kommentar #2 - karin: 18/01 23:00

    Tack för tipset, skall testas!


RSS feed for comments on this post.