Tid för mera mat

Publicerad: 30/10 23:22

Oktober har varit en ovanligt jäktig månad i familjen Lindroos Lindström. Alldeles för lite goda middagar har avnjutits vid det gamla slitna mangelbordet här på Tölögatan. Det rådde vi precis bot på med att förtära Magnus hemlagade pitakebab i gott sällskap.

I november finns det återigen mera tid för receptfotografering. Vi har fått in en del önskemål, bland annat kan vi utlova risotto, olika smoothien och julbrunch inom kort. Om du har några önsemål är det givetvis bara att lämna en kommentar.

3 Comments

  1. Kommentar #1 - A: 01/11 19:40

    Skulle vara trevligt med flera recept som innehåller tonfisk. Och gärna recept på grönsaker/frukter/rotsaker i ugn med någon god sås till, eller liknande.


  2. Kommentar #2 - Karin: 02/11 21:37

    Skall förmedla beställningen till Magnus!


  3. Kommentar #3 - Lurk: 04/11 17:28

    Vegemat! Gärna sån där man använder sojakross, sojastrimlor, bönor, linser osv. Har massor sånt hemma, men när jag är trött och hungrig stirrar jag bara oinspirerat på det och kommer inte på vad jag ska laga.


RSS feed for comments on this post.