Supersommardrink á la Astrid

Publicerad: 29/06 22:28

Plötsligt har systern och svägerskan Astrid fått ett brinnande intresse för att mixa ihop drinkar. Denna bjöd hon på innan middagen i söndags. Förhoppningsvis håller hennes intresse i sig, så att hon kan bidra med flera recept här på bloggen.

Supersommardrink för fyra

4 kiwin och 1/2 honungsmelon
Pisang ambon
Vodka
Sprite

Tärna frukterna och lägg in dem i frysen, gärna över en natt. När de är riktigt frusna, ta ut dem och lägg i en mixer. Mixa om och häll i spriten (den kan man ta på högt menar Astrid), mixa lite till. Häll upp drinken i höga glas, fyll på med sprite, rör om och pynta med festliga drinkparaplyer.

2 Comments

  1. Kommentar #1 - anonym: 02/07 11:59

    Bara måst prova dethär receptet. låter super!! Mera recept!!! ;) HBL dagliga recept i den printade tidningen är ju oftast ganska hemska så det är alltid roligt att titta in här på morgonen :)


  2. Kommentar #2 - karin: 04/07 23:44

    Nu har Magnus också semester så jag kan utlova mera recept!


RSS feed for comments on this post.