Pasta med ärter, räkor & morötter

Publicerad: 15/04 17:49

För fyra

1 påse frysta ärter
2 schalottenlökar
2 dl vispgrädde
1/2 fiskbuljongtärning
1 stor morot
1 påse räkor (kan uteslutas)
1 vitlöksklyfta
1 tsk dragon

Hacka upp lök och stek den mjuk i smör i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt ärter och stek vidare i fem minuter. Stavmixa ärterna till en puré och häll i grädde och smula över buljong. Koka upp och kläm i citron och krydda med dragon. Smaka av med salt och peppar. Koka pasta. Strimla en morot och krossa vitlök, stek i olivolja några minuter, tillsätt räkor och stek ytterligare fem minuter, salta och peppra. Vänd ner pastan i ärtpurén, servera med morot och räkor.

1 kommentar

  1. Kommentar #1 - Karin: 17/04 19:52

    Jepp, där finns den. Annars kan du kolla på karinlindroos.com/kokbok var den finns eller hur man beställer. Testa pastan, jädrans god!


RSS feed for comments on this post.