Hufvudstadsbladet är den största finlandssvenska dagstidningen i Finland och utkommer i Helsingfors.
KSF Media ger ut Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Borgåbladet, Östra Nyland, Papper och Evenemax.
Chefredaktör: Jens Berg
Chef för digitala medier: Fredrik Nars
Webbproducenter: Annakaisa Suni, Camilla Ahlbom, Sofia Holmlund
Nyhetstips & pressmeddelanden
nyheter@hbl.fi
Jag är också en nybörjare på det där med brödbakning. Men hurtbullar som har cirkulerat i olika bloggar har jag testat och tycker är toppen! Särskilt för mig som är frö- och nötallergiker är det kul att äta bröd med något i, hm, hårt(?), jag brukar ha i mandel och frukter. I liknande sådana köpebröd proppar dom för det mesta i sesam- och/eller linfrön. Jag följde i princip det här receptet: http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=15788
Vridna baguetter från Anna Bergenström är annars en enkel favvo. Lite torrt kanske, men gott!
Tack för tipset, skall testas!