Potatissallad för 12 personer

1 1/2 kg kalla kokta nypotäter
1 stor zucchini
1 stor fänkål
3 gröna äpplen
2 dl majonnäs
2 burkar gräddfil
1/2 knippe dill

Tärna potatis, zucchini, äpple och fänkål, lägg allt i en bunke. Ös i majonnäsen och gräddfilen, rör om. Klipp i dillen och krydda med salt och peppar.

Ät potatissallad med rökt fisk, en utsökt kombination!

2 Comments

  1. Kommentar #1 - M: 04/07 13:53

    Mmm, fänkål det låter frestande fräscht i en potatissallad!
    Testade nyss receptet på ”Simpel baconpasta” från ett gammalt nummer av papper och det blev bokstavligen svingott (även om jag snålade lite med baconet…kör nog med två paket nästa gång).
    Det är härliga bilder på den här bloggen och jag hoppas ni får chansen att göra fler kokböcker!


  2. Kommentar #2 - karin: 04/07 23:41

    Superroligt att få så fin feedback! Och flera kokböcker är en självklarhet, det var så kul att göra den förra.


RSS feed for comments on this post.